Rémy Baudet en Edoardo Valorz

5 februari | 16:30 uur | St Werenfriduskerk

 


Informatie en kaarten

De concerten van Paaspop Klassiek vinden alleen doorgang als dit veilig kan voor musici, publiek en vrijwilligers.

Kaarten voor het concert kosten € 15,- pp.

Het is ook mogelijk om een passe-partout voor de hele dag of het hele weekend te kopen.

TICKETS

Programma

Uitvoerenden
Remy Baudet       Viool
Eduardo Valorz   Klavecimbel
Remy Baudet
Nederlands klassiek violist, geboren in Den Haag, Nederland.
Concertmeester van Orkest Van De 18e Eeuw en Het Koninklijk Philharmonisch Orkest Arnhem, en dirigent van het Resonet Ensemble.
Hij geeft concerten in binnen en buitenland. Hij doceerde viool, kamermuziek, geschiedenis en kunstgeschiedenis aan verschillenden scholen en conservatoria over de specifieke kenmerken en bijzondere wijze van vioolspelen in de 17e en 18 eeuw. Rémy is specialist in de authentieke uitvoeringswijze, van met name J.S.Bach

Edoardo Valorz is een Italiaans klavecinist en organist. Hij studeerde orgel bij Wijnand van de Pol. Na een klassieke scholing studeerde hij musicologie en ging voor klavecimbel in de leer bij Patrizia Marisaldi in Vicenza, waar hij zijn bachelordiploma behaalde. Hij behaalde ook een bachelor- en masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag als student van Ton Koopman en Tini Mathot voor klavecimbel en voor continuo als student van Patrik Ayrton. Hij vervolgde lessen in klavecimbel bij Luca Guglielmi en voor orgel bij Michael Radulescu en Gerhard Gnann. Hij concerteerde in en buiten Europa (waaronder Utrecht Oude Muziek en Seoul Early Music Festival) als solist op orgel als op klavecimbel, en samen met barokorkesten en ensembles. Hij speelde onder leiding van dirigenten als Ton Koopman, Christopher Hogwood, Bart Kuijken, Peter van Heygen en Alfredo Bernardini.
In 2007 won hij de derde plaats voor basso continuo in de Pesaro Harpsichord Competition “G. Gambi”. Reeds tien jaar is hij de organist van de San Domenico Fiesole in Firenze.

Werken
Sonate voor klavecimbel en viool BWV 1019
Delen uit viool sonates en partita’s  – viool solo
Solo klavecimbel programma ntb
Sonate voor klavecimbel en viool  BWV 1015