Trio zang en piano

Zondag 8 oktober 2023, aanvang 15.30 uur Vragenderweg 64 b, Vragender

Let op: aanvangstijd is 15.30 uur !!!!

 

Trio Maat – Schaareman – Wang

Zang – piano – theater

 

Sag mir nie wieder (je t’aime)

Hartverwarmende muziek in een theatraal jasje, van Mozart tot medley en van schlager tot chanson. De drie klassiek geschoolde musici brengen een zwoel zomers programma dat bol staat van de romantiek, humor en ontroering. Boerenerfconcerten zijn vrij toegankelijk en na afloop vragen wij van u een vrije gift. Vooraf en tijdens de pauze schenken wij u koffie/thee/water.

Janneke Schaareman, mezzo-sopraan

Tiemo Wang, bariton

Cathelijne Maat, piano

 Van jongs af aan maakt Janneke Schaareman al muziek en theater. Zij studeerde af aan ArtEZ als klassiek zangeres en vertolkte rollen in traditionele opera’s zoals Carmen en Xantippe, en in hedendaags muziektheater. Als zangpedagoog was zij 13 jaar verbonden aan de toneelschool van ArtEZ, waardoor haar liefde voor theater nog groter is geworden. In haar zanglessen werkt zij dan ook graag met theatertechnieken om het zingplezier en zingvrijheid te vergroten. Janneke treedt op in binnen- en buitenland. Recent is zij gestart met cross-over projecten op de grens van jazz, klassiek en electronische muziek.

 Tiemo Wang begon zijn muzikale carrière als violist. Hij werkte bij verschillende orkesten zoals Het Gelders Orkest en de orkesten van de omroep. Als zanger heeft hij zich gespecialiseerd in het barok en hedendaagse repertoire. Hij zingt regelmatig bij opera- en barokgezelschappen waaronder De Nationale Opera, De Nederlandse Reisopera, Nieuwe Philharmonie Utrecht, BachPlus, Zefiro Torna, Il Gardelino en Vocalconsort Berlin. Sinds 2007 is Tiemo verbonden aan Silbersee. In de afgelopen jaren heeft Tiemo zich steeds meer ontwikkeld tot multidisciplinair musicus en combineert zang, viool en theater in verschillende voorstellingen.

Cathelijne Maat studeerde klassiek piano aan het ArtEZ conservatorium en het ‘Conservatoire Russe’ in Parijs bij Muza Rubackyte. Cathelijne is actief als liedbegeleider en in kamermuziek en werkt samen met diverse gezelschappen en musici. Ook soleerde ze bij verschillende orkesten. Met muziektheatergezelschap Xantippe speelde ze jarenlang voorstellingen door heel Nederland. Ze maakt deel uit van Duo Freijzer & Maat en het Hildebrand trio, en is lid van het Simeonkwartet dat zich toelegt op muziek van Simeon ten Holt. Recentelijk werd hun uitvoering van Canto Ostinato integraal uitgezonden op Radio 4 en brachten ze een nieuwe cd met dit werk uit.

Locatie

Ditmaal zijn we te gast bij de eigenaren van B&B Achterhoeks Goed,  Judith en Guus, aan de Vragenderweg 64b in Vragender.

Voor meer informatie over deze prachtige locatie: Achterhoeks Goed