Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert met Camerata Sorpresa

Kom het nieuwe jaar feestelijk inluiden op zondag 7 januari 2024 met een betoverend nieuwjaarsconcert, gepresenteerd door Stichting Paaspop Klassiek. Maak je klaar voor een magische muzikale ervaring met Camerata Sorpresa

Wij nodigen u van harte uit om het nieuwe jaar op een muzikale en feestelijke manier te beginnen bij ons eerste Nieuwjaarsconcert.

Camerata Sorpresa, een ensemble van getalenteerde muzikanten, zal u meenemen op een reis vol muzikale verrassingen en hoogtepunten. Hun virtuoze uitvoeringen van klassieke composities zullen uw zintuigen prikkelen en uw hart verwarmen.

Datum: Zondag 7 januari 2024 Aanvang: 15.30 uur Locatie: De Mattelier, Groenlo

Mis dit unieke evenement niet en geniet van de prachtige klanken in de sfeervolle setting van De Mattelier. De entree bedraagt slechts € 15,– per persoon. (inclusief een kop koffie/thee en garderobe)

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur, maar we raden u aan om ze van tevoren te reserveren via www.demattelier.nl om zeker te zijn van uw plek.

Vier het nieuwe jaar op een magische manier met Stichting Paaspop Klassiek en Camerata Sorpresa. Wij hopen u te verwelkomen op 7 januari voor een onvergetelijk nieuwjaarsconcert!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.paaspopklassiek.nl en op de website van barokorkest La Sorpresa. www.barokorkestlasorpesa.nl

Kaartverkoop via www.demattelier.nl

Wij verheugen ons op uw komst!