Recensies

"Prachtig!!!!!"

9 april 2023

Bedankt voor een fantastische, goed georganiseerde, mooie en gezellige avond!

Wij vonden het prachtig!

Anne Marie


"Prachtig concert"

24 december 2022

Wat een prachtig concert en de organisatie was TOP!!

De akoestiek van de kerk leent zich voor zo iets moois.

Hulde voor alle organisatoren en vrijwilligers.


"Ontroerend mooi"

23 december 2018

Tjongejonge, wat was het weer geweldig georganiseerd gisteravond! Ik heb er enorm van genoten.

Moest er even in komen, het stuk heeft minder ‘magie’ dan de Matthäus-Passion, maar hoe verder het stuk vorderde hoe mooier ik het ging vinden. Die laatste aria van de sopraan, het prachtige, krachtige koor….ontroerend mooi!

Barend


"Prachtig hoe het jullie is gelukt om zo'n mooie uitvoering te tonen."

22 maart 2018

Reactie 25 maart 2016
Ik heb vanavond geweldig genoten van de uitvoering van de Matthäus Passion in Zieuwent. Prachtig hoe het jullie is gelukt om zo’n mooie uitvoering te tonen. Ik heb vele uitvoering van Bach Passion bezocht in ruim 50 jaar , maar deze van vanavond spande echt de kroon van jullie uitvoeringen die ik heb meegemaakt. Werkelijk fantastisch. Helaas maak ik 1 kanttekening, door jullie is een prachtig tekstboekje aan de bezoekers gegeven, helaas kon je tijdens de uitvoering hier van geen gebruik maken omdat er te weinig licht was. IK zelf neem altijd een partituren mee maar die kon ik in mijn tasje laten zitten. Ook een bijzondere waardering het verstrekken van koffie en een drankje in de pauze verdient alle lof


"Wat blijft die muziek toch mooi en de teksten aangrijpend."

14 maart 2018

Reactie april 2017
Ik schrijf jullie om te bedanken voor de superavond Goede Vrijdag. Wat was de Matthäus mooi. Wat een schitterende solisten en twee prachtige koren. Wat blijft die muziek toch mooi en de teksten aangrijpend. Je zou bijna denken dat niet de heer Picander die heeft geschreven, maar de Heer zelf. Natuurlijk wil ik ook niet de muzikanten vergeten: prachtig gespeeld. En last but not least moet gezegd worden dat de organisatie perfect was. Het heeft heel wat voeten in aarde om zoiets op touw te zetten. Maar alle lof voor die mensen die met hart en ziel bezig zijn geweest. Op de één of andere manier hou ik toch meer van wat sommigen, overigens geheel ten onrechte, amateurs noemen. De sfeer was heel goed, gemoedelijk, rustig en harmonieus. Kortom voor mij en mijn vrouw een fantastische avond.


"Tien jaar lang een Passie brengen van niveau is een topprestatie !"

14 maart 2018

Reactie april 2017
Een Matthäus van niveau brengen is een prestatie. Tien jaar lang een Passie brengen van niveau is een topprestatie !  In de hoofdrol de koren met een mooie koorbalans. Vooral opvallend het prachtige geluid van de tenoren. Ook solisten en orkest als vanouds weer prima. Mijn complimenten !!!


"Met afstand de mooiste Matthäus die we gezien hebben."

14 maart 2018

Reactie april 2017
Met afstand de mooiste Matthäus die we gezien hebben. Een groot compliment voor de prachtige verlichting.


"Wat een topteam is Paaspop Klassiek"

8 februari 2018

Reactie april 2017
Geweldig bedankt voor alle verschil dat gemaakt wordt in aandacht naar mensen, gastvrijheid, organisatietalent en muzikaliteit op heel hoog niveau. Ook de verbinding naar de lokale gemeenschap.

De schoolkinderen zullen deze ervaring niet vergeten! En dat geldt evenzeer voor publiek en alle uitvoerenden.

Ik zet er m’n mooiste hoed voor af en maak een diepe buiging voor jullie allen. Chapeau. Alles gebeurt “Aus Liebe…”