Subsidieverstrekkers

Binnen de beperkingen van de financiële middelen streeft de Stichting altijd naar een uitvoering met een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Dus altijd met een professioneel orkest en professionele solisten. Het zal u niet verbazen dat hiervoor veel geld nodig is. Geld dat wij voor een flink deel uit de kaartverkoop kunnen halen. Financiële ondersteuning door zowel zakelijke als particuliere liefhebbers is echter onontbeerlijk.

Draagt u Paaspop Klassiek een warm hart toe? Overweegt u dan eens of u onze Stichting hierin wilt steunen. Dat kan op twee manieren: particulier of zakelijk.

Unieke uitvoeringen op bijzondere plaatsen. Dat is wat Bach met zijn uitvoering van de Matthäus Passion wilde bereiken, en dat is wat Stichting Paaspop Klassiek ook wil nastreven. Dat zou niet mogelijk zijn zonder de bijdragen en garanties van subsidieverstrekkers.

Sinds 2015 geven wij ook jaarlijks 3 concerten in Oost Gelre op bijzondere locaties, onze boerenerfconcerten.

Van onderstaande organisaties ontvangen wij financiële steun:

Gemeente Oost Gelre

Bedrijvenbundeling Zieuwent

 

Wilt u blijven genieten van onze concerten dan kunt u ons financieel steunen door uw bijdrage over te maken naar NL63RABO 0132 1564 74 ten name van Paaspop Klassiek